A-nest februari 2014

Rond 3 februari krijgt Nina (Never Forget Me Beaucoup Bisous) puppen van Kenji (CH. Beardie Connections Kenji NJK DTJK Bundesjugendsieger).

kenji pasfotoKenji is een geweldige topper, die de ene na de andere kampioenstitel binnensleept. Hij is krachtig gebouwd en heeft een prachtige gang. Kenji is ondanks zijn enthousiasme, een hele relaxte reu. Gelukkig was Nina direct onder de indruk van hem en heeft de dekking op 2 december 2013 plaatsgevonden. Meer informatie over Kenji is te vinden op de website van de kennel All Eyes On Bearded Collies.

Klik hier voor de stamboom van Kenji.

 

 

 

nina pasfoto

Nina heeft een enthousiast en lief karakter en blaakt bovendien van gezondheid.  Ze speelt graag met kinderen en andere honden en houdt van hardlopen en naast de fiets rennen. Nina is een charmant teefje met een goed gepigmenteerde grijze vacht (blauw). Ze vererft alle kleuren.

Klik hier voor de stamboom van Nina.

 

Puppies

De puppies zijn er!! Op 29 januari zijn er zeven puppies geboren. Klik hier voor de foto’s die regelmatig aangevuld zullen worden

vlak na de geboortepuppies
 
LIVE videostream

Voor livebeelden: klik op Live webcam en log in met gebruiker “gast” en wachtwoord “huis” (vergt wel installatie van een extra plugin). Voor de iPad en de iPhone is er een gratis app beschikbaar in de appstore (“Foscam”), voor Androïd gebruikers is er de “Foscam Viewer Lite”-app. Bij het in gebruik nemen van de Foscam app, moet je de volgende gegevens invullen: ip-adres 84.107.99.232, poort 88, user “gast” en wachtwoord “huis”.